Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa hoitajille.

Alussa saat rahaksi 10t(assua)jotka voit käyttää tai säästää. Näin on helpompi päästä alkuun. Ruokaa tai tavaroita ei ole pakko ostaa, sillä voit myös käyttää kennelin tavaroita.

Vinkkejä

Koska hoitolan tilat ja ympäristön voi itse kuvitella mielessään, voi hoitotarinassa tehdä lähes mitä vain (kuitenkin sääntöjä noudattaen!).   Hoitotarinassa tulee yleisesti ruokkia koira, laittaa puhdas vesi ja käyttää ulkona. Tarinassa voi tapahtua esim. kommeluksia ja muuta kivaa.   Olisi kivaa, jos hoitotarinasi olisi pitkä, ei kuitenkaan romaanin pituinen. Lisäpisteitä saat koiran kouluttamisesta.

Kisat ja tapahtumat

Kennelin sisäisiin kisoihin voi osallistua niille tarkoitetussa vieraskirjassa.  Kennelissä pidetään välillä kisoja vain meidän koirillemme, joihin hoitajat saavat ilmoittaa koiransa. Niistä ei tule kuitenkaan varsinaisia kisamerkintää, koska ne ovat ylensää harjoitteluja koirille. Virallisia kisoja on tietysti myös kennelissämme.  Ja huomattakoon, jos näette netissä esim. agilitykilpailun virtuaalikoirille ja haluaisit ilmoittaa hoitsusi siihen, kysy ensin vieraskirjassa. Annan aika varmasti luvan.  Ilmoittelen välillä koiria muiden kennelejen kisoihin.  Täälläkin pidetään "virallisia" kisoja, jotka eivät valitettavasti ole yleensä meidän koirille tarkoitettuja.

Koiran vieminen kotiin

Koiran saa halutessaan viedä kotiin. Huomio kyllä, että sinun tulee ensin ilmoittaa, jos haluat viedä koiran kotiin. Koiraa ei saa pitää yön yli, vaan se tulee tuoda takaisin kennelille. Joskus voidaan tehdä poikkeuksia asian kanssa, mutta sinun tulee itse kysyä rohkeasti asiasta. Yriän olla tasapuolinen näissä asioissa, enkä suosi ketää.

Kommentit hoidosta

Annan sinulle kommentteja minkälaisia tqrinasi ovat omaan osioosi. Vieraskirjasa en niinkään kommentoi niitä, vain ilmoitan rahasumman jonka saat tarinastasi. Kommentoin pituutta ja hauskuutta.  Ei kuienkaan hätää, sillä en pure. Näet samalla myös missä olisi parantamisen varaa.

HOIDON PLUSSAT

  • Tarinan pituus. Se ei kuitenkaan haittaa jos joskus tekee pikahoitoja.
  • Jos tarinassa tapahtuu kommeluksia, se on aina mukava lisä.
  • Ympäristön kuvailusta saa ison plussa koskahan kennelin ulkomuodon ja ympäristön saa kuvitella itse.
  • Olisi kivaa, jos tekisit jotain erikoista, mitä ei ole ennen hoitotarinassasi tapahtunut.
  • Hoitotarinassa voi myös tavata muita hoitajia ja jutella heille.

Enempää en nyt keksi kirjoittamaan. Mutta kurkatkaa tuota silloin tällöin, koska se saattaa kasvaakkin.

Koirien kouluttaminen

Hoitotarinassa olisi superkivaa, jos kouluttaisit koiraasi. Esim. opettaisit sille aivan tavallisia komentoja tai harjoittelisit ensin helppoja agilityestetä. Näin koira kehittyy ja se on paremmin valmistautunut kisoihin.  Makupaloja saa myös tietysti ilmaiseksi hoitolalta kouluttamiseen, joten siitä ei tarvitse huolehtia.  Muutamassa hoitotariassa kouluttminen riittä.

©2019 Kennel Tuulen Huiskeen - suntuubi.com